Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord wilde Kuijt niet hebben'


8 mei 2014 - Dirk Kuijt en zijn vrouw Gertrude hebben in een interview met Helden magazine uitgehaald naar Feyenoord. In de zomer van 2012 was Kuijt fors in te leveren om bij zijn oude liefde aan de slag te kunnen. Toch kwam het niet tot een contract.

Financieel was het een lastig verhaal in Rotterdam. 'Dat speelde ook mee, maar was niet het voornaamste', stelt de aanvaller van de Turkse kampioen Fenerbahce in gesprek met Helden Magazine. 'Dirk was er gewoon klaar voor om terug te gaan. Die heeft daar altijd van gedroomd', vult Gertrude aan. 'Als ik dan las wat supporters op de fanforums schreven... Het heeft me echt pijn gedaan'.

De aanvaller had graag na zijn loopbaan bij Feyenoord trainer aan de slag gegaan. 'Dat was het grootste punt. Ze waren niet heel enthousiast. En de schuld werd volledig bij Dirk gelegd dat het niet doorging', baalt Gertrude, de vrouw van Kuijt.

Gertrude: 'Het is jammer dat naar buiten kwam dat wij met Feyenoord spraken. Alles lekte uit. Dat zette een hoop druk op de ketel. Er werden dingen verzonnen die totaal niet waar waren. Feyenoord was voor ons altijd een brok positiviteit. Daar is wel iets vanaf gebrokkeld'. Dirk: 'Ik heb er alles aan gedaan. Al had ik ook begrip voor de financiële situatie van de club.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!