Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interesse uit vaderland voor NEC-verdediger


17 mei 2014 - NEC moet flink bezuinigen en moet van enkele grootverdieners in de selectie af. Voor de Deen Lasse Nielsen bestaat interesse uit zijn eigen land. Topclub FC Kopenhagen heeft volgens Omroep Gelderlandinteresse in de verdediger,

In de wintersop betaalde NEC nog ruim 300.000 euro aan Aalborg, dat zich onlangs kampioen van Denemarken kroonde. het is onbekend wat FC Kopenhagen bereid is te betalen. Dat FC Koepnhagen op zoek is naar een cenrale verdediger is niet vreemd. Eerder werd de club al in verband gebracht met een terugkeer van Mathias 'Zanka' Jorgensen van PSV.

Nielsen wist bij NEC absoluut niet aan de verwachtingen te voldoen en in de play-offs stond de 26-jarige Deen niet eens meer in de basis. Van de huidige selectie van NEC lopen nog veel contracten door, maar vrijwel alle spelers zijn noodgedwongen te koop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!