Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht rond met Boymans en aast op Verbeek


16 juni 2014 - FC Utrecht staat op het punt zich te versterken met Ruud Bomymans, zo meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller wordt door FC Utrecht overgenomen van AZ dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan Willem II.

De 25-jarige Boymans vond het afgelopen seizoen veelvuldig het doel in de Jupiler League. De aanvaller scoorde liefst 27 keer en werd tevens verkozen tot beste speler van de Jupiler League. Na een afwezigheid van een jaar keert Boymans dus terug op het hoogste niveau. Willem II hoopte Boymans te verleiden tot een langer verblijf, FC Utrecht was echter slagvaardiger.

De Domstedlingen zijn nog niet klaar op de transfermarkt. Danny Verbeek moet de volgende versterking worden. De buitenspeler werd het afgelopen seizoen door NAC Breda gehuurd van de Belgische topclub Standard Luik. Eerder speelde de 23-jarige Verbeek voor FC Den Bosch.

FC Utrecht verkocht deze zomer Steve de Ridder (FC Kopenhagen) en Dave Bulthuis (FC Nurnberg). Het aflopende contract van grootverdiener Jacob Mulenga werd niet verlengd. Eerder legde FC Utrecht al Willem Janssen (FC Twente) vast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!