Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ bevestigt komst Guus Hupperts


25 juni 2014 - AZ heeft zoals verwacht de transfer van Guus Hupperts aangekondigd. Daarmee blijft de buitenspeler actief in de Eredivisie. De jeugdinternational degradeerde het afgelopen seizoen met Roda JC. Er lag voor Hupperts in Alkmaar een vierjarig contract klaar.

"We zijn blij dat we Guus Hupperts hebben vastgelegd", aldus technisch directeur Earnest Stewart op de website van AZ. "Afgelopen winter waren we al zeer geïnteresseerd, maar toen kwamen we er niet uit met Roda JC. We bleven onze interesse tonen en hebben Guus continu het gevoel gegeven dat wij het in hem zien zitten. Mooi dat het nu alsnog tot een akkoord is gekomen."

Stewart ging zelfs verder: "Met Guus hebben we er een jeugdinternational met veel potentie bij. Hij heeft ontzettend veel snelheid, maar behoudt in belangrijke situaties bijna altijd het overzicht. Een ander sterk wapen is zijn voorzet. Met Guus hebben we er een aanvaller bij die een hoog rendement heeft qua doelpunten en assists."

De speler in kwestie kwam ook zelf aan het woord: "Dit is een mooie stap omhoog. "Ik verwacht hier mooie jaren te gaan hebben. Ik wil prijzen pakken. Het lijkt me altijd al geweldig om de KNVB beker te winnen. Bij AZ is die mogelijkheid zeker aanwezig, kijk maar naar 2013. Met mijn specifieke kwaliteiten kan ik een belangrijke rol in het team spelen. Ik ben een pure buitenspeler, met veel snelheid en een goede voorzet. Hopelijk kan ik me direct in de basis spelen. Zo niet, dan kan ik als invaller wedstrijden openbreken."

Hupperts kwam het afgelopen seizoen tot 34 wedstrijden voor Roda JC daarin kwam hij 9 keer tot scoren. AZ ziet in Hupperts de vervanger van Roy Beerens die nog altijd nadrukkelijk in de belangstelling staat van het Duitse Hertha BSC. Het financieel geplaagde Roda JC incasseerde circa 1 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!