Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Remko Pasveer voor drie jaar naar PSV


25 juni 2014 - PSV heeft zijn eerste zomerse versterking binnen. Remko Pasveer zal in Eindhoven de concurrentie aan moeten gaan met eerste keeper Jeroen Zoet. Pasveer had een aflopende verbintenis bij Heracles Almelo en maakt derhalve transfervrij de overstap naar Noord-Brabant.

Volgens het Eindhovens Dagblad zet Pasveer morgen zijn handtekening onder een driejarige verbintenis. Zodoende kan de dertigjarige Pasveer morgen ook al aanwezig zijn op de eerste training van het seizoen 2014-2015. Vandaag doorliep hij al met positief gevolg de medische keuring.

Pasveer in een eerste reactie aan het Eindhovens Dagblad: "Ik ben ongelooflijk blij met deze stap. Ik was hieraan toe en heb heel veel zin in deze uitdaging. Uit het contract spreekt veel vertrouwen. Ik ga er alles aan doen om dat waar te maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!