Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pelle voor drie jaar naar Southampton


13 juli 2014 - Feyenoord en Southampton zijn het eens geworden over de transfer van Graziano Pelle. De Italiaanse aanvaller maakt voor een bedrag van tussen de 8 en 10 miljoen euro de overstap naar de Saints.

Bij het Southampton van Ronald Koeman lag voor Pele een lucratief driejarig contract klaar. De 29-jarige aanvaller in gesprek met de website van Feyenoord: "Ik voelde dat ik klaar was voor een volgende stap in mijn carrière. Ik ben blij dat ik de kans krijg in voor mij en voor velen de grootste competitie ter wereld."

"Ik zal altijd met een heel positief gevoel terugkijken op mijn tijd in Rotterdam, Feyenoord is het beste en meest talentvolle team waarin ik tot nu toe in mijn carrière heb gespeeld. Onze wegen scheiden nu, maar ik wens Feyenoord het allerbeste toe komend seizoen en in de verdere toekomst."

Feyenoord nam Pelle op huurbasis over van het Italiaanse Parma nadat John Guidetti vertrok. Al snel besloot Feyenoord in Parma aan te kloppen voor een transfer. Nu anderhalf jaar later maakt Feyenoord financieel gezien een enorme klapper voor een speler van de leeftijd van Pelle. Feyenoord zou Bas Dost op huurbasis willen aantrekken als vervanger van de Italiaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!