Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse test Afrikaans talent


13 juli 2014 - In haar zoektocht naar versterking is Vitesse uitgekomen bij Marvelous Nakamba uit Zimbabwe, dat meldt de club op haar eigen website. De twintigjarige middenvelder krijgt een week de kans de technische staf van Vitesse onder leiding van Peter Bosz te overtuigen.


Nakamba kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten. Zaterdag was de twintigjarige Afrikaan al aandachtig toeschouwer in het vriendschappelijke treffen tussen Vitesse en Sparta (0-0). Nakamba kwam het afgeopen seizoen uit voor het Franse Nancy. Een succes kan dat allerminst genoemd worden. Hij speelde er slechts twee wedstrijden in het eerste elftal en moest het met name doen met speelminuten in het tweede elftal.

Voor Vitesse staan er de komende periode twee oefenwedstrijden tegen Duitse clubs op het programma. Dinsdag wordt er geoefend tegen VfL Osnabruck, op vrijdag is het Hertha BSC van John Heitinga en Roy Beerens de tegenstander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!