Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Freddy Adu kan AZ niet overtuigen


13 juli 2014 - De toekomst van voormalig wonderkind Freddy Adu ligt niet in Alkmaar. De 17-voudig international van de Verenigde Staten kon trainer Marco van Basten tijdens een proefperiode onvoldoende overtuigen. Adu kan dan ook niet rekenen op een aanbieding.

Al op veertienjarige leeftijd maakte Adu zijn debuut voor DC United in de Amerikaanse profcompetitie MLS. Adu ging een grote toekosmt tegemoet zo was de verwachting. Sponsoren stonden in de rij, miljoenendeals werden getekend. Toch kon Adu die hoge verwachtingen nimmer inlossen.

Adu, inmiddels 25, speelde na zijn vertrek bij DC United al voor Real Salt Lake (VS), Benfica (Por), AS Monaco (Fra), Belenenses (Por), Aris (Gri), Rizespor (Tur) en Philadelphia Union (VS) en het Braziliaanse Bahia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!