Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Janmaat op weg naar Newcastle United'


14 juli 2014 - Darryl Janmaat lijkt na Graziano Pelle (Southampton) en Bruno Martins Indi (FC Porto) de volgende speler die Feyenoord gaat verlaten. Newcastle United hoopt komend seizoen namelijk te beschikken over vier Nederlanders.

Newcastle United heeft inmiddels een bod van zes miljoen euro op Janmaat gedaan. Feyenoord heeft dat bod naast zich neergelegd. Toch is er voldoende perspectief voor Newcastle United omdat The Magpies wel al met Janmaat in gesprek zijn over zijn persoonlijke voorwaarden.

Overigens lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat meer Rotterdamse WK-gangers uit De Kuip vertrekken. Er is namelijk ook voldoende belangstelling in Stefan de Vrij en Jordy Clasie. Voor De Vrij is er belangstelling van Lazio Roma en Everton, Clasie staat in de belangstelling van Swansea City en een aantal Portugese clubs.

Janmaat zou bij Newcastle Untied de vierde Nederlandse speler in de selectie kunnen worden. Bij Newcastle United staan al Tim Krul en Vurnon Anita op de loonlijst. Eerder deze zomer contracteerde Newcastle United al Siem de Jong van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!