Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boulahrouz tekent bij Feyenoord


14 juli 2014 - Feyenoord staat op het punt zich te versterken met Khalid Boulahrouz, zo meldt RTV Rijnmond. De ervaren verdediger had een aflopend contract bij Brondby en kan derhalve transfervrij de overstap naar De Kuip maken.

Met Boulahrouz trekt Feyenoord een berg aan ervaring aan. De in Maassluis geboren verdediger kwam in zijn loopbaan eerder uit voor RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart, Sporting Lissabon en sinds 2013 dus voor Bröndby. Boulahrouz speelde 35 keer voor het Nederlands Elftal.

Feyenoord lijkt dringend behoefte te hebben aan defensieve versterking. Bruno Martins Indi hoopt binnen 48 uur zijn transfer naar FC Porto af te ronden terwijl ook Stefan de Vrij en Daryl Janmaat zich in de kijker hebben gespeeld. De 32-jarige Boulahrouz is inmiddels medisch gekeurd en tekende een eenjarig contract met de optie voor een tweede jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!