Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer op weg naar QPR


14 juli 2014 - Leroy Fer is de volgende international die een transfer maakt. Volgens Voetbal International verruilt de middenvelder Norwich City op korte termijn voor Queens Park Rangers. Saillant detail is dat Norwich degradeerde uit de Premier League, terwijl QPR juist terugkeert.

De 24-jarige middenvelder verliet FC Twente vorig jaar nog voor een Engels avontuur. Met nog een direjarig contract op zak in Norwich trekt Fer nu voor zes miljoen euro naar het Londense Queens Park Rangers. Fer kroonde zich eerder nog tot matchwinner tegen Chili door de openingstreffer te scoren. Vervolgens raakte hij op de training geblesseerd aan zijn hamstring.

Leroy Fer doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. In de zomer van 2011 maakte hij voor vijf miljoen euro de overstap naar FC Twente. Het is onbekend of FC Twente een doorverkoopclausule had opgenomen. Wel is duidelijk dat ook Feyenoord hier weer een opleidingssom kan bijschrijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!