Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brama gewoon met Twente mee naar Duitsland


14 juli 2014 - Wout Brama tobde het afgelopen seizoen met blessures. Veel belangstelling is er dan ook nog niet. Met FC Twente reisde hij af naar het Duitse Herzlake. Dat ondanks een transfervrije status, zijn contract liep in juli af. Interessante aanbiedingen ontving hij nog niet.

"Ik ben nooit weggeweest, ik heb vanaf de eerste dag meegetraind," zegt Brama in gesprek emt RTV Oost. "Ik heb hoge eisen aan de club waarvoor ik zou willen gaan spelen. Die club moet in ieder geval beter of aantrekkelijker zijn dan FC Twente, dat is op dit moment nog niet gebeurd."

Wout Brama speelt al sinds zijn twaalfde voor FC Twente. De 27-jarige middenvelder kwam nooit voor een andere club uit dan de Tukkers. Sinds 2005 maakt hij deel uit van de eerste selectie van FC Twente. Ook speelde hij drie interlands voor Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!