Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Martins Indi en Janmaat weg bij Feyenoord


15 juli 2014 - De leegloop bij Feyenoord is nog niet ten einde. Vandaag maken de Rotterdammers bekend dat zowel Daryl Janmaat (Newcastle United) als Bruno Martins Indi (FC Porto) vertrekken.

Daryl Janmaat trekt voor 7,5 miljoen euro naar Newcastle United. Bij de club van Tim Krul, Vurnon Anita en sinds kort ook Siem de Jong lag een zesjarig contract voor hem klaar. Feyenoord nam de rechtsback in de zomer van 2012 nog transfervrij over van SC Heerenveen waar hij een aflopende verbintenis had. Beide clubs hebben de transfer nog niet bevestigd maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

De 22-jarige Martins Indi tekent in Oporto een vierjarig contract. De verdediger is geboren in Portugal maar vertrok al na drie maanden naar Nederland. Toch is de international meertalig opgevoed waardoor hij nu een voordeel heeft ten opzichte van andere nieuwe spelers bij FC Porto. Feyenoord zou circa 8,5 miljoen euro voor de 22-voudig international incasseren.

"Voor mij voelt dit als het juiste moment om te vertrekken", aldus de verdediger, die in augustus 2010 debuteerde, op de website van Feyenoord. "Inmiddels heb ik meer dan honderd wedstrijden voor de club gespeeld en een WK achter mijn naam staan. Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik hoopte dat als ik ooit de volgende stap in mijn carrière zou maken, dat zowel ik als de club daarvan beter van zou worden. Voor Feyenoord is mijn vertrek in financieel opzicht goed, terwijl ik in Portugal een nieuwe uitdaging aan ga."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!