Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente legt Kusk vast al opvolger Tadic


15 juli 2014 - FC Twente heeft haar vervanger van Dusan Tadic zoals verwacht in Denemarken gevonden. Kasper Kusk was al eens op bezoek in Enschede en kon na het afronden van de transfer van Tadic naar Southampton en de goedkeuring van de KNVB eindelijk tekenen.

FC Twente had al enige tijd een principe-akkoord met Kusk over een vierjarig contract met een optie op nog een jaar. Ook met het Deense Aalborg was er al een akkoord. Kusk had een gelimiteerde transfersom en kan derhalve voor 750.000 euro de overstap naar de Eredivsiie maken.

'Kusk is een beweeglijke jongen die goed tussen de linies kan spelen', aldus trainer Alfred Schreuder tegenover Voetbal International. 'Hij is een linkspoot die volgens mij het best tot zijn recht komt als rechterspits of als nummer 10. Het trainingskamp is een prima gelegenheid voor hem om snel te wennen.'

Doordat FC Twente onder verscherpt toezicht staat van de KNVB verwacht Schreuder niet dat ook Hakim Ziyech wordt aangetrokken. SC Heerenveen zou denken aan een transfersom van tussen de 2 en 3 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!