Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Aanholt wil weg bij Chelsea


15 juli 2014 - Het is nog onbekend waar de toekomst van Patrick van Aanholt ligt. De verdediger staat nog een jaar onder contract bij Chelsea maar laat weten de Engelse topclub deze zomer te gaan verlaten.

De 23-jarige Van Aanholt verliet in 2007 de jeugdopleiding van PSV om voor Chelsea te gaan spelen. 'Waar ik volgend jaar speel? Dat weet ik nog niet. In ieder geval niet bij Chelsea. Ik ben klaar hier', aldus Van Aanholt in gesprek met Voetbal International. Het is onbekend hoeveel Van Aanholt moet kosten.

De voormalig jeugdspeler van FC Den Bosch werd door Chelsea de afgelopen 2,5 jaar verhuurd aan Vitesse. Eerder speelde hij al op huurbasis voor clubs als Wigan Athletic, Leicester City en Newcastle United. Volgens Voetbal International ziet Van Aanholt een langer verblijf in de Eredivisie niet zitten. Feyenoord zou belangstelling hebben.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!