Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chelsea stuurt aanvaller naar Vitesse


20 juli 2014 - Vitesse hoeft niet lang meer te zoeken naar een nieuwe aanvalsleider. Volgens Omroep Gelderland is Chelsea namelijk van plan om de Colombiaanse aanvaller Joao Rodriquez een jaar in Arnhem te stallen.

De achttienjarige Rodriquez wordt gezien als een van de grootste talenten van Zuid-Amerika. Chelsea legde hem al op jonge leeftijd vast maar kan hem voorlopig nog niet naar Engeland halen. Rodriquez zal in Engeland voorlpoig geen werkvergunning krijgen. Om die reden stalde Chelsea de speler in eigen land al bij Deportes Quindio en Uniautónoma.

In Engeland kan het dan niet tot een werkvergunning komen, in Arnhem is de 1.80 meter lange aanvaler echter meer dan welkom. Vitesse is na het vertrek van Mike Havenaar namelijk nog zonder spits. Eerder verwelkomde Vitesse van Chelsea al rechtsback Wallace en middenvelder Traore.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!