Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dost wordt lastig haalbare kaart Feyenoord


20 juli 2014 - Graziano Pelle trok al naar Southampton, een vervanger heeft Feyenoord nog altijd niet. In gesprek met RTV Rijnmond laat technisch directeur Martin van Geel weten dat de komst van Bas Dost lastig wordt.

Dost, eerder actief bij Heracles Almelo en SC Heerenveen, ziet een terugkeer naar de Eredivisie wel zitten. Echter wil Wolfsburg de aanvaller voorlopig niet laten gaan. Van Geel: "De komst van Bas Dost gaat erg lastig worden. Ook John Guidetti zit altijd in onze gedachten, maar we gaan zorgvuldig te werk."

Over precies 10 dagen speelt Feyenoord haar eerste duel in de voorronde van de Champions League, thuis tegen Besiktas. Met enkel Khalid Boulahrouz als directe versterking en het vertrek van een aantal sterkhouders zal Van Geel nog alles bij moeten zetten om een kwalitatief team op de been te brengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!