Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoorde niets meer van Lazio


20 juli 2014 - Stefan de Vrij is nog altijd speler van Feyenoord. De international kan terugkijken op een uitstekend WK. Toch staan de clubs nog niet in de rij. Enkel Lazio Roma deed een keer een bod.

Enkele weken geleden deed Lazio Roma een bod van 5,5 miljoen euro. Feyenoord legde dat naast zich neer en hoorde vervolgens niets meer. Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond: "Het zou logisch zijn als hij vertrekt. Dan moet er echter wel de juiste club komen die de juiste prijs betaalt. Ik ben blij dat we niet akkoord zijn gegaan met het bod van Lazio. Dat was veel te laag. Daarna heeft niemand zich meer gemeld."

Volgens Engelse media bereidt Manchester United momenteel een bod van circa 10 miljoen euro voor op De Vrij. Aanvankelijk hadden Manchester United en Louis van Gaal hun zinnen gezet op de komst van de Duitse verdediger Mads Hummels van Borussia Dortmund. Nu Dortmund niet wenst mee te werken wordt het vizier gericht op De Vrij.

Een vertrek van Jordy Clasie wordt door Van Geel uitgesloten."Na een eventuele verkoop van De Vrij is het mooi geweest. Wij willen ook graag een goed seizoen draaien", zo besloot Van Geel zijn gesprek met RTV Rijnmond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!