Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV weer stap dichterbij Defour


20 juli 2014 - Steven Defour staat voor een entree in de Eredivisie. Op hoofdlijnen zou er al een persoonlijk akkoord zijn bereikt. De Belgische middenvelder staat nu nog onder contract bij FC Porto.

"We hebben op hoofdlijnen overeenstemming met PSV, alles hangt nu verder af van FC Porto. Wat Steven betreft is hij akkoord met de voorwaarden", aldus de agent van Defour, Paul Stefani, tegenover O Jogo. Stefani vervolgt: "We moeten nu wachten op duidelijkheid van de leiding van FC Porto wat er verder gaat gebeuren. Het is de bedoeling dat Defour maandag aan zal sluiten bij de selectie tijdens de training."

De 26-jarige Defour speelt sinds 2011 voor FC Porto. Eerder droeg hij jarenlang het shirt van Standard Luik. Defour behoort tot de Belgische WK-selectie. PSV droomt deze zomer een middenveld te vormen van Wijnaldum, Defour en Maher.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!