Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mike Havenaar trekt naar Spanje


21 juli 2014 - Mocht Mike Havenaar nog een optie van Feyenoord zijn dan is dat nu niet langer het geval. De Japanse aanvaller met Nederlandse roots gaat namelijk aan de slag bij het Spaanse Cordoba dat het afgelopen seizoen promotie naar de Primera Division bewerkstelligde.

De 27-jarige aanvaller speelde sinds januari 2012 voor Vitesse. Daar had hij deze zomer een aflopende verbintenis welke hij niet wenste te verlengen. Cordoba pikt de aanvaller nu transfervrij uit Arnhem op. In Spanje hoopt Havenaar weer in beeld te komen bij het nationale team van Japan.

Volgens Servische media zou Vitesse op haar beurt op korte termijn de komst van Abiola Dauda aankondigen. De Nigeriaanse aanvaller leeft vanwege betalingsproblemen in onmin met Rode Ster Belgrado. Voor 500.000 euro maakt hij nu de overstap naar Vitesse, zelf strijkt hij hiervan 150.000 euro op. De 26-jarige aanvaller speelde eerder jarenlang in Zweden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!