Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II trots op komst Ben Sahar


21 juli 2014 - Ooit stond Ben Sahar te boek als een van de grootste talenten in Europa. De aanvaller werd door Chelsea tijdelijk gesteld bij De Graafschap. De afgelopen jaren maakte hij een zwerftocht door Europa om nu bij Willem II op te duiken.

Het voormalig Chelsea-talent tekende vandaag een eenjarig contract bij Willem II. De Tilburgse promovendus heeft de optie genomen voor nog eens een seizoen. Ben Sahar komt over van het Duitse Hertha BSC waar zijn positie uitzichloos was. Hertha BSC verhuurde de aanvaller het afgelopen jaar aan Arminia Bielefeld, met die club degradeerde hij uit de Tweede Bundesliga.

Ondanks dat is Willem II-trainer Jurgen Streppel in zijn nopjes met zijn komst. "Ben is natuurlijk een absolute topspeler voor ons. Met zijn ervaring bij topclubs in Engeland, Spanje en Duitsland is hij van grote waarde voor onze selectie. Twee jaar geleden werden de eerste contacten al gelegd en na een lang proces zijn we blij dat de transfer nu is afgerond."

"We zijn heel trots dat hij voor ons gekozen heeft en zijn zeer tevreden dat we er in geslaagd zijn Ben ruim voor de start van de competitie te contracteren. Iedereen binnen Willem II is er van overtuigd dat Ben het team naar een hoger plan kan tillen."

Niet alleen bij Hertha BSC maar ook bij Espanyol, Hapoel Tel Aviv en AJ Auxerre wist Ben Sahar zijn belofte niet in te lossen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!