Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Vrij op weg naar Lazio Roma


28 juli 2014 - Stefan de Vrij lijkt zijn gewenste transfer te hebben. Lazio Roma is bereid 8,5 miljoen euro voor de international neer te tellen. Zelf zal De Vrij binnen 48 uur medisch worden gekeurd. Bij positieve uitkomst ligt er voor De Vrij een vijfjarig contract.

Voor Feyenoord betekent het een uiterst lucratieve zomer. Eerder verkochten de Rotterdammers al Graziano Pelle (Southampton), Daryl Janmaat (Newcastle United) en Bruno Martins Indi (FC Porto). In totaal incasseert de club van Zuid daarmee 33 miljoen euro. Ongeveer een derde van dat bedrag zal geinvesteerd worden in nieuwe spelers. De rest vloeit terug naar de Talentpool of wordt aangewend om schulden af te lossen.

Stefan de Vrij werd verkozen tot de beste verdediger op het WK in Brazilie. Toch waren er uiteindelijk weinig clubs concreet. Lange tijd waren de geruchten dat Manchester United een poging zou wagen. De Engelse topclub, dit seizoen onder leiding van Louis van Gaal, geeft de voorkeur echter aan een meer gevestigde naam. Zo zingt de naam van Hummels (Borussia Dortmund) nog altijd rond.

De Vrij wordt na Aaron Winter en Jaap Stam de derde Nederlander die gaat spelen bij Lazio.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!