Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord slaat dubbelslag


31 juli 2014 - Feyenoord heeft zich dan eindelijk echt op de transfermarkt gemengd. Na de komst van de transfervrije Werner Hahn en Khalid Boulahrouz trok het de geldbuidel voor groeibriljant Bilal Basacikoglu. Tegelijkertijd werd ook Luke Wilkshire aangekondigd.

Technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord: 'Ons beleid is erop gericht om spelers uit onze eigen jeugdopleiding aan te vullen met grote talenten van buitenaf. Wij zijn wat dat betreft heel blij met de komst van Bilal Basaçikoglu, die een meerjarig contract tekent en de kans krijgt om zich bij ons verder te ontwikkelen. We zijn daarnaast van mening dat talent zich alleen kan ontwikkelen aan de hand van ervaren spelers, terwijl we ook de balans in het elftal zorgvuldig bewaken en een aantal van onze talenten niet overhaast willen brengen. In dat opzicht is Luke Wilkshire een zeer welkome versterking. We zijn heel blij dat we hem transfervrij aan ons hebben kunnen binden en we naast geroutineerde spelers als Joris Mathijsen, Khalid Boulahrouz en Ruben Schaken extra ervaring hebben kunnen toevoegen aan deze selectie, waarvan de gemiddelde leeftijd desondanks nog altijd geen 24 jaar is.'

Feyenoord, dat tussen de 2,5 en 3,5 miljoen euro zou hebben betaald, heeft Basacikoglu voor vier seizoenen vastgelegd. Tegelijkertijd heeft Feyenoord een optie voor nog eens een jaar. Luke Wilkshire tekende een eenjarig contract. Hij komt transfervrij over van Dinamo Moskou waar hij na zijn vertrek bij FC Twente zes seizoenen speelde. Ook hier heeft Feyenoord een optie voor nog eens een jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!