Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sanderink en De Graafschap leggen ruzie bij


30 juli 2004 - Ilja van Leerdam speelt dit seizoen gewoon voor De Graafschap. Donderdag sprak de Doetinchemse club uitgebreid met oud-shirtsponsor Gerard Sanderink, die dreigde Van Leerdam mee te nemen naar FC Groningen. Sanderink is hoofdsponsor van die club.


Sanderink leende De Graafschap in 2001 ruim twee ton in euro's om Van Leerdam te kopen van Helmond Sport. Onlangs eiste de geldschieter het gehele bedrag terug, maar De Graafschap interpreteert de afspraken anders en vindt dat Sanderink slechts de helft terug hoeft. Sanderink wilde Van Leerdam tussentijds graag verkopen, maar dat lukte niet. FC Groningen toonde echter geen concrete belangstelling voor Van Leerdam, al informeerde de noordelijke club onlangs wel bij De Graafschap naar de middenvelder. Directeur Tukker is opgelucht dat de affaire opgelost is: "We waren het echt zat. Deze zaak is uit de wereld. Ilja van Leerdam blijft hier. Ja, natuurlijk is er een financiŽle regeling met Sanderink getroffen, maar daar doe ik geen mededelingen over."

Pikant is dat Sanderink met zijn bedrijf Centric toch sponsor blijft bij De Graafschap, al gaat dat om veel minder grote bedragen dan voorheen. (Bron: Omroep Gelderland)
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!