Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dortmund: 'Wij zijn rond met Van Bommel'


27 augustus 2004 - Een nieuwe aflevering in de soap rond een mogelijke transfer van Mark van Bommel. Teamchef van Dortmund en voormalig Duits international Stefan Reuter heeft namelijk in een interview met Sport1 aangegeven een akkoord te hebben bereikt met Van Bommel over een contract. Wel moet er nog altijd een akkoord komen tussen Borussia Dortmund en PSV.

Er is dus nog altijd geen akkoord tussen Dortmund en Van Bommel, de partijen zijn in ieder geval wel dichterbij elkaar gekomen. Anders had Van Bommel waarschijnlijk nooit toestemming gekregen van PSV om te onderhandelen met het Borussia Dortmund van trainer en Van Bommel's schoonvader Bert van Marwijk. Ongetwijfeld meer nieuws binnen enkele dagen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!