Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Colin nu mogelijk toch naar NAC


8 september 2004 - Jurgen Colin vertrekt dan mogelijk toch nog naar NAC Breda. Een sponsor die zo wel bij PSV als NAC actief was hield tot dusver de gemoederen bezig, maar deze sponsor (Ho-Cla) ziet inmiddels af van een kort geding tegen het spelersfonds van PSV. Alle partijen kunnen nu weer om de tafel voor deze transfer.


De nieuwe PSV voorzitter Westerhof in De Telegraaf: "De tegenpartij heeft de zaak teruggetrokken, zodat we samen weer in gesprek kunnen gaan. Dat was een voorwaarde voor ons. Of je praat met elkaar, óf je vecht het uit voor de rechtbank"

De eigenaar van Ho-Cla is een supporter ten tevens geldschieter van NAC. De man was in het verleden echter ook actief in het spelersfonds van PSV maar is ontevreden over de resultaten en was van plan een kort geding op te starten. Toen PSV met NAC om de tafel zat voor Colin, zou Ho-Cla als geldschieter aan NAC zijn verbonden. PSV was toen niet langer van plan mee te praten. Nu is de lucht opgeklaard en kan er opnieuw worden onderhandeld.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!