Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV kan tegen RKC niet imponeren


11 september 2004 - Een matig PSV kon RKC Waalwijk vandaag maar met moeite verslaan. De ploeg won in eigen huis maar met het kleinst mogelijk verschil van 1-0 van RKC. PSV was dus niet sterk, maar de tegenstander van vanavond kon daar zelf niet van profiteren. De voorsprong kwam dan ook niet in gevaar. Komende dinsdag speelt PSV in Londen tegen Arsenal en zal er heel wat moeten zijn veranderen om een goed resultaat neer te zetten.


PSV startte vandaag niet in de sterkst mogelijk opstelling, dat moet gezegd worden. PSV coach Guus Hiddink had ten opzichte van de uitwedstrijd tegen NAC zijn team op vijf posities veranderd. DaMarcus Beasley, André Ooijer, Kasper Bøgelund en Ji-Sung Park waren om uiteenlopende redenen niet opgenomen in de eerste elf van PSV, Vogel moest het elftal ruimen voor Cocu.

Enkel Bøgelund is vanwege een spierblessure de komende weken uitgeschakeld, de overige spelers kunnen komende dinsdag dan ook gewoon spelen in de Champions League tegen de Engelse kampioen Arsenal.

RKC Waalwijk hield zeker de eerste helft eenvoudig stand. PSV kon nauwelijks iets aanrichten. Pas na rust opende PSV de score. Het was Jan Vennegoor of Hesselink die een vrije trap van Mark van Bommel binnenkopte. Bij dat ene doelpunt bleef het dan ook in Eindhoven. PSV wint dus, hetzij moeizaam, van RKC Waalwijk: 1-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!