Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Smaakmaker Volendam maanden uitgeschakeld


13 september 2004 - FC Volendam zal het voorlopig moeten doen zonder Jeroen Ketting. De 23 jarige speler kwam afgelopen zomer over van Haarlem naar Volendam. De speler was de eerste wedstrijden smaakmaker aan Volendamse zijde. Ketting is ook clubtopscorer met drie goals uit vijf duels. Door het goede spel van onder meer Ketting staat Volendam op een derde plaats in de Gouden Gids Divisie.

Ketting viel afgelopen weekend uit in de 3-0 verloren topper tegen VVV Venlo. De aanvaller bleek een enkelblessure te hebben opgelopen. Vandaag bleek uit onderzoek in het ziekenhuis dat de speler zijn enkelbanden heeft afgescheurd en twee maanden uit de roulatie zal zijn. (met dank aan www.fanatix.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!