Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Simon Cziommer nieuwe aanvoerder FC Twente


21 september 2004 - Simon Cziommer is voortaan de aanvoerder van FC Twente, zo meldt de club op haar eigen website. Een vormcrisis van de huidige captain, Jeroen Heubach, zorgt ervoor dat de Duitse middenvelder de nieuwe captain zal zijn van FC Twente. De ervaren Sander Boschker is reserve-aanvoerder bij de Tukkers. Door de blessure van Cziommer zal Boschker zodoende voorlopig aanvoerder zijn.


Trainer Rini Coolen op de website van FC Twente: "Het is zaak om Jeroen terug te brengen op het niveau wat we de afgelopen jaren van hem gewend zijn. We hebben geprobeerd om de zaken die te maken kunnen hebben met zijn mindere prestaties voor hem weg te halen, waaronder het aanvoerderschap. Zonder definitief het gevoel te hebben dat die band te zwaar zou wegen grijpen we alles aan om Jeroen weer op zijn normale niveau te krijgen. Daar heb ik alle vertrouwen in", aldus Coolen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!