Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Doelpunten N'Kufo kunnen FC Twente niet helpen


2 oktober 2004 - Twee treffers van Blaise N'Kufo bleken vandaag niet genoeg voor FC Twente om de drie punten in eigen huis te houden. Naast N'Kufo scoorde er namelijk niemand meer met een FC Twente shirt. De tegenstander in het Arke Stadion, Roda JC, scoorde driemaal. De ploeg uit Kerkrade won dus vandaag en wel met 3-2.


FC Twente en Roda JC ontliepen elkaar vandaag niet veel, zou er 1 team moeten winnen dan was Roda JC in het voordeel. De ploeg van Wiljan Vloet had het betere van het spel en kreeg ook meer kansen dan de thuisploeg. Toch was het FC Twente dat na acht minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Blaise N'Kufo, die een voorzet van Jason Culina eenvoudig kon inkoppen.

Lang kon FC Twente niet genieten van de voorsprong. Na vijftien minuen spelen was het namelijk alweer Sergio die namens Roda JC voor de gelijkmaker zorgde. Nog in de eerste helft pakte Roda JC de voorsprong. Opnieuw was het een Braziliaan die op het wedstrijdformulier kwam. Kevin van Dessel en Cristiano wisten uit een counter de 2-1 voor Roda JC te scoren, het was Cristiano die voor het beslissende schot tekende.

In de tweede helft kreeg Roda JC zelfs de kans om verder uit te lopen op FC Twente. Volges scheidsrechter Van Egmond hield Twente verdediger Karim Touzani Arouna Koné te lang vast in zijn eigen zestien meter. Een penalty dus, zo oordeelde Van Egmond. Deze mogelijkheid werd uiteindelijk binnengeschoten door Gregoor van Dijk.

FC Twente kwam nog terug in het duel door nog een treffer van Blaise N'Kufo. Roda JC werd in het restant van het duel, zo'n vijftien minuten, ver naar achteren gedrukt. Roda JC hield echter goed stand en kon zo de drie punten mee naar huis nemen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!