Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samaras beslist Heerenveen - ADO Den Haag


3 oktober 2004 - SC Heerenveen blijft aanhaken bij de middenmoot van de eredivisie doordat het volle pond werd binnengehaald tegen Den Haag door een treffer in de 89e minuut. Invaller Giorgios Samaras besliste met een bevrijdende treffer in de thuiswedstrijd in Fries voordeel. Een belangrijke overwinning voor de Friezen om aansluiting te houden bij de subtop.


De Griekse invaller besliste in de laatste minuut het duel van SC Heerenveen met ADO Den Haag. Zes ploegen hebben tien punten waarna een gat van 5 punten volgt met de onderste regionen. Heerenveen staat nu tiende door een negatief doelsaldo van twee.

Het zag er lang naar uit dat Den Haag en Heerenveen op een remise aanstuurden al had de thuisploeg, zeker in de tweede helft, de beste kansen en was de overwinning uiteindelijk verdiend. Zo makkelijk als de ploeg afgelopen donderdag tegen Maccabi Petach Tikva scoorde, zoveel kansen waren er nu nodig. Victor Sikora was enkele keren dichtbij, Arnold Bruggink raakte de paal en Ugür Yildirim en Klaas Jan Huntelaar misten enkele fraaie mogelijkheden. Uiteindelijk was
het Georgios Samaras die met een harde knal in de verre hoek het grootste gedeelte van de supporters gelukkig maakte. (http://sc.heerenveen.org)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!