Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hofs krijgt nieuwe contractaanbieding


8 november 2004 - Vitesse heeft Nicky Hofs een nieuwe verbeterde aanbieding gedaan, zo meldt dagblad De Gelderlander. De 21 jarige middenvelder heeft in Arnhem een aflopend contract en zou zodoende komende zomer transfervrij kunnen vertrekken. Vitesse hoopt de speler nu tot en met de zomer van 2008 aan zich te binden. Hofs en zijn zaakwaarnemer Louis Laros hebben het aanbod in beraad.


Hofs en Laros zullen snel moeten beslissen. Vitesse wil namelijk binnen een week duidelijkheid en heeft zodoende een termijn gesteld hoe lang de aanbieding geldt. "Als hij niet bijtekent, moeten we ons oriŽnteren op andere spelers. Daar kun je niet te lang mee wachten", zegt Streuer in De Gelderlander. Hofs staat in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland. De speler werd de voorbije weken onder meer in verband gebracht met PSV en het Italiaanse Perugia.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!