Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Trost ziek na conflict met Vloet


21 januari 2005 - Een breuk tussen Roda JC en RenÚ Trost is onvermijdelijk, nu de assistent-trainer zich ziek heeft gemeld na een geschil met hoofdtrainer Wiljan Vloet over een wissel bij het tweede elftal zo meldt het Limburgs Dagblad. Daarnaast staat ook de relatie tussen Trost en de clubleiding flink onder druk, sinds de bijna 40-jarige assistent-trainer heeft aangegeven het hoofdtrainerschap te ambiŰren.


Trost, die in 1998 na vijftien seizoenen als speler toetrad tot de technische staf van de Kerkraadse club wenste gisteravond niet in te gaan op wat hij een 'intern meningsgeschil' noemt. Hij wilde alleen zijn ziekmelding bevestigen. Trainer Wiljan Vloet was eveneens karig met commentaar. ,,Het is aan RenÚ om over zijn situatie wel of niet iets te zeggen.'' Vloet ontkende het meningsverschil over de wissel nietvan een speler van het eerste elftal die bij het tweede meedeed, maar noemde dat absoluut niet de oorzaak voor de ziekmelding.

Directeur Frank Rutten erkent dat Roda JC en Trost anders denken over zijn toekomstmogelijkheden bij de club. ,,Hij heeft zich ziek gemeld. Ik wil dit eerst even op zijn beloop laten en uit de emotie halen. Daarna zullen we kijken hoe we deze kwestie gaan aanpakken.'' Het contract met RenÚ Trost loopt aan het eind van dit seizoen af. ,,Dit helpt natuurlijk niet bij het aangaan van een langer dienstverband'', stelde Rutten die toegaf dat ook zonder het conflict tussen Vloet en Trost de kans groot is dat het contract met de assistent-trainer niet verlengd zal worden. Met het oog op de continu´teit binnen de technische staf zag Roda voor de voormalige linksback een functie als 'eeuwige assistent' weggelegd. Lang leek Trost zich daarin te kunnen schikken, maar vorig jaar maakte hij tot verrassing van de clubleiding in het openbaar zijn ambities als hoofdtrainer kenbaar. ,,Als degene die wij voor die continu´teit op het oog hebben zelf andere plannen heeft, kun je je afvragen of het zin heeft om met elkaar door te gaan. De contracten met Vloet en Coolen (de tweede assistent, red.) lopen af. We zullen met de nieuwe trainer gaan praten over de verdere invulling van de technische staf'', aldus Rutten. Zoals bekend geldt Huub Stevens, nu nog in dienst bij het Duitse 1. FC K÷ln, als de voornaamste kandidaat voor de opvolging van Vloet.
Bron : Limburg Dagblad - www.ld.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!