Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel voor AZ tegen NEC


21 januari 2005 - Koploper AZ heeft bij de eerste wedstrijd na de winterstop in de Holland Casino Eredivisie direct puntverlies geleden. In de eigen Alkmaarderhout werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen NEC. AZ was niet de ploeg zoals voor de winterstop en keek zelfs enige tijd aan tegen een achterstand toen Niedzielan het overigens sterk spelende NEC op voorsprong had gebracht.


De openingsfase was normaal gesproken altijd een prooi voor AZ. Het elftal van Co Adriaanse kwam dan meestal al op voorsprong en kon deze in het restant van het duel meestal verder uitbouwen doordat de tegenstander risico's moest gaan nemen. NEC bleef in de openingsfase in Alkmaar echter op de been.

Toen een inzet van Romano Denneboom op de paal belandde en in de voeten kwam van Niedzielan, was het ook voor de Poolse aanvaller weer eens een uitstekende mogelijkheid te scoren. Dat deed de recordaankoop van NEC dan ook. AZ stond zo waar op achterstand.

Hierna kwam AZ in actie. Het elftal ging beter draaien en was heer en meester. Het was dat Dennis Gentenaar enkele goede reddingen verichtte waardoor NEC nog altijd op voorsprong stond. Uiteindelijk scoorde in de blessuretijd van de eerste helft Kenneth Perez de gelijkmaker. In de tweede helft gingen beide teams op zoek naar een tweede treffer. Deze bleef echter uit, beide teams hadden wel de mogelijkheden om te scoren. 1-1 dus in Alkmaar.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!