Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior huurt Biekman van Den Bosch


31 januari 2005 - FC Den Bosch en Excelsior hebben een akkoord bereikt over Brayton Biekman. Excelsior huurt de 26 jarige aanvaller tot het einde van het seizoen van Den Bosch. Beide clubs hebben al een mondeling akkoord bereikt, vandaag zullen de laatste details worden besproken. Er worden weinig problemen verwacht.


Aan het begin van het seizoen begon Biekman nog als de nummer 1 spits van FC Den Bosch. De snelle Biekman kwam echter niet tot scoren en verloor al snel zijn plaats. Met de komst van Jochen Janssen die werd gehuurd van RKC Waalwijk was er weinig perspectief voor Biekman. De aanvaller speelde in anderhalf seizoen tot dusver 41 duels voor FC Den Bosch en scoorde twee maal. Excelsior testte eerder Derk Schut, die zijn contract liet ontbinden bij FC Den Bosch, af.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!