Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Loovens en Portugees Sousa naar De Graafschap


31 januari 2005 - De Graafschap heeft opnieuw twee spelers toegevoegd aan de selectie. Glenn Loovens wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Feyenoord, de Portugees Ricardo Sousa bewandelt eenzelfde weg vanaf Hannover '96. De Graafschap is daarmee uitgewinkeld en zal met de huidige selectie het komende half jaar degradatie proberen te vermijden.


Glenn Loovens stond al lange tijd in de belangstelling van De Graafschap. De jonge verdediger kwam bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe en aasde dan ook op meer speelkansen. Loovens hoopte op een kans in Engeland. Stoke City bleek lange tijd geintresseerd maar haakte op het laatste moment af. De Graafschap bleek nog altijd belangstelling te hebben. Loovens maakt nu dus het seizoen af in Doetinchem.

Ook Ricardo Sousa komt naar De Graafschap. De speler verruilde pas afgelopen zomer zijn moederland Portugal om voor het Duitse Hannover '96 te gaan spelen. De Bundesligaclub had ruim 750.000 euro over voor de speler. Ricardo Sousa speelde eerder voor FC Porto en Boavista en is een linksbenige middenvelder. Sousa heeft bij Hannover nog een contract tot de zomer van 2007. Overigens maakte de Superboeren ook bekend dat Hilmi Mihci voor de rest van het seizoen wordt verhuurd aan Stormvogels Telstar.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!