Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda en Heerenveen melden zich aan voor Intertoto


9 februari 2005 - Roda JC en SC Heerenveen hebben zich bij de KNVB ingeschreven voor de Intertoto Cup komende zomer, zo meldt het Algemeen Dagblad. Nederland mag twee clubs afvaardigen bij dit zomertoernooi. Clubs die in de competitie bij de eerste twaalf eindigen en zich niet rechtstreeks hebben gekwalificeerd voor een Europees toernooi mogen deelnamen aan de Intertoto Cup.


Roda JC en SC Heerenveen maken alletwee nog kans op kwalificatie middels de eindstand in de Holland Casino Eredivisie. De teams moeten echter de concurrentie aan met een groot aantal andere clubs. De Intertoto Cup is dus een kleine 'verzekering' mocht het niet via de reguliere competitie gaan. Roda JC deed afgelopen zomer ook al mee aan het toernooi en werd uitgeschakeld door het Tsjechische Slovan Liberec.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!