Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje blijft overeind tegen Engeland


9 februari 2005 - Oranje moest het vanavond doen zonder een groot aantal bekende namen en trapte vandaag dan ook af met een relatief onervaren ploeg. Het elftal van Marco van Basten bleef echter overeind in en tegen Engeland. De defensie was zelfs uitstekend met een verdedigingsduo van Boulahrouz en Mathijsen. Owen, Rooney en Beckham kwamen niet tot scoren. Oranje overigens ook niet, zodoende bleef het dus logisch bij 0-0.


Vooraf was er de nodige vrees voor een (grote) nederlaag van Oranje. Engeland had dan ook wel wat geblesseerden, voornamelijk in defensief opzicht maar normaliter zou er toch een klasseverschil zijn. Landzaat, Kromkamp, Kuijt, Castelen, Mathijsen en Boulahrouz waren een jaar geleden immers nog geen vaste waarde bij Oranje.

Oranje bleef overeind en had zelfs de beste kans van het duel. Dirk Kuijt trof van een meter of twintig echter de paal. Deze kans werd overigens al genoteerd in de elfde minuut. In de tweede helft maakte Ugur Yildirim overigens zijn debuut voor Oranje, de aanvaller van Heerenveen viel in voor Romeo Castelen die vlak daarvoor een treffer zag worden afgekeurd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!