Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Gullit bekijkt zaterdag De Ceulaer'


16 februari 2005 - De Belgische krant Het Belang van Limburg weet het zeker: Feyenoord coach Ruud Gullit zal zaterdag aanwezig zijn bij het competitieduel Oostende - Sint Truiden om Benjamin de Ceulaer te bekijken. Eerder toonde NAC Breda en KRC Genk al interesse in de aanvaller, die wat betreft zijn speelstijl goed kan worden vergeleken met Dirk Kuijt.


Benjamin de Ceulaer is 'hot' bij onze Zuiderburen. Elke dag is er wel iets te lezen in een van de Vlaamse kranten over deze 21 jarige aanvaller. Volgens de Belgische krant Het Belang van Limburg bekeken Feyenoord scouts de spelers al vijf keer, de scoutingsrapporten zouden lovend zijn waardoor nu ook Ruud Gullit de speler gaat bekijken. De Ceulaer wordt gezien als een van de grote talenten uit de Belgische competitie, alleen scoort de aanvaller op dit moment nog te weinig. Drie goals uit achttien competitieduels is te weinig.

De Ceulaer wordt gezien als een van de grote talenten uit de Belgische competitie, alleen scoort de aanvaller op dit moment nog te weinig. Drie goals uit achttien competitieduels is te weinig. De aanvaller leek dicht bij een transfer naar NAC. Men sprak al een keer met elkaar en De Ceulaer zou afgelopen zondag aanwezig zijn bij NAC - Ajax. Door het slechte weer werd het competitieduel van Sint-Truiden echter afgelast en kwam er een extra training op zondag.

Nog nooit won Feyenoord in Portugal. Nu moet men het opnemen tegen Sporting Lissabon. De thuisploeg wordt dan ook als de grote favoriet gezien door MrBookmaker.com. Voor een gok op Sporting wordt 1,90 maal je inzet uitgekeerd, voor Feyenoord is dat bijna twee keer zo veel: 3,35 maal je inzet. Een gelijkspel levert 3,20 op. Wed 3 x 1 euro gratis: klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!