Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw voetbalgame: UEFA Champions League


16 februari 2005 - In de aanloop van het Champions League treffen tussen PSV en AS Monaco en de release van het spel UEFA Champions League 2004-2005 werd vandaag op het Mediapark in Hilversum deze wedstrijd nagebootst met het spel. In de rust van het computerspel en na afloop analyseerden Joeri Mulder, Wilfred Bouma en voormalig Rode Duivel Leo van der Elst het duel. VoetbalPlus.nl was erbij.


Opnieuw een topvoetbalgame uit de EA Sports gamestudio, dit maal met de UEFA Champions League als decor. Voor het eerst in een voetbalgame wordt gewerkt met missies, die er uiteindelijk toe zullen leiden dat onder jouw leiding een team de Champions League wint. Helaas kan dit niet met een Nederlandse club. Het commentaar is alleen nog maar in het Engels om het spel nog realistischer te laten ogen. PSV won in de preview overigens met 3-2, na een 2-1 achterstand bij rust.

Na afloop van de presentatie sprak VoetbalPlus.nl ook nog enige tijd met PSV aanvaller Gerald Sibon. De spits, die afgelopen zomer overkwam van SC Heerenveen, was onder de indruk van deze nieuwe game. Sibon verwacht kansen voor PSV komende week tegen AS Monaco: 'We zijn zeker niet minder. Het is niet meer het Monaco van vorig seizoen.' Daarnaast vertelde de aanvaller dat het steeds moeilijker wordt om te kiezen tussen het kaarten of de playstation bij trainingskampen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!