Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering leidt De Graafschap naar veilige haven


20 februari 2005 - Het lijkt wel goed te komen met De Graafschap. In de winterstop werden een aantal versterkingen aangetrokken en dat lijkt nu te renderen. Vorige week won men met 2-0 in en tegen Den Bosch, nu won men in eigen huis met 2-1 van SC Heerenveen dat overigens speelde zonder de licht geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar. Grote man was Jhon van Beukering die beide treffers van de Superboeren voor zijn rekening nam.


Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Drie minuten na rust was het voor de eerste keer raak. Van Beukering opende de score, de Superboeren leken verlost. Heerenveen coach Gert-Jan Verbeek moest iets doen en bracht de meer offensieve Yuri Rose in het veld in plaats van de jonge Thomas Prager. Het resulteerde zeventien minuten voor tijd in de gelijkmaker van Heerenveen, het was Rose die voor de treffer tekende.

Zes minuten na de gelijkmaker van Rose was het al weer Jhon van Beukering die De Graafschap op voorsprong bracht. De Graafschap speelde daarna het duel uit en pakt dus opnieuw de drie punten. De Graafschap, de nummer zestien van de Holland Casino Eredivisie, heeft nu acht punten voorsprong op de nummer achttien FC Den Bosch. Het verschil met de nummer vijftien, wat betekend geen nacompetitie, is slechts drie punten voor De Graafschap. De nummer vijftien is NEC.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!