Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vooronderzoek naar Majstorovic


22 februari 2005 - Er is een vooronderzoek gestart door de KNVB naar de vermeende elleboogstoten van Majstorovic. De veelbesproken kwestie zal door de tuchtcommissie onder de loep worden genomen. Majstorovic zou in het duel FC Groningen - FC Twente tot twee maal toe een elleboogstoot hebben uitgedeeld aan Groningen spits Martin Drent. De tweede keer moest Drent gehecht worden vanwege een wond aan zijn hoofd.

De aanklager betaald voetbal heeft een andere speler van FC Twente, Bouchiba, een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing gedaan. De speler kreeg in dezelfde wedstrijd een rode kaart wegens een slaande beweging naar Danny Buijs. Bouchiba heeft al laten weten niet akkoord te gaan met het voorstel. (www.fctwente.net)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!