Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandaag onderhandelingen over Martin Drent


23 februari 2005 - De transfer van Martin Drent naar het Chinese Shenyang Ginde is weer een stap dichterbij gekomen, zo meldt de website van FC Groningen. De manager van de club heeft namelijk ingestemd met de mogelijke komst van Drent. Zodoende kunnen nu de onderhandelingen worden gestart tussen de Chinese club met FC Groningen als wel met de speler zelf.


FC Groningen geeft op haar eigen website aan te willen meewerken met een transfer,wanneer Shenyang Ginde 'een reŽle transfervergoeding zal betalen'. Vandaag zullen de eerste onderhandelingen tussen de clubs plaatsvinden. Drent heeft in Groningen nog een contract tot en met de zomer en lijkt dan transfervrij te vertrekken. Groningen zal dus niet al te veel geld kunnen verlengen voor de kopsterke aanvaller.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!