Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV in kwartfinale Champions League tegen Lyon


18 maart 2005 - PSV heeft vanmiddag redelijk geloot voor de kwartfinales van de Champions League. Het elftal van Guus Hiddink zal het moeten opnemen tegen Olympique Lyon, in ieder geval dus geen Chelsea, Juventus of AC Milan voor PSV. Vanmiddag om 12.00 uur werd de loting in het Zwitserse Nyon verricht voor de kwartfinales en de halve finales waardoor uiteindelijk ook de opties voor de finale bekend zijn.


Dat is niet de fijnste loting", liet PSV-coach Guus Hiddink weten tegenover de camera’s van de NOS. "Voor velen is Olympique een relatief onbekende ploeg, maar het is zeker een goede ploeg", aldus Hiddink. "Ze hebben in Juninho,Diarra en Wiltord een aantal erg goede spelers.""Ik wilde geen Italiaanse ploeg, dat is gelukt", gaf Mark van Bommel aan bij de NOS. "Maar dit is een sterke voetballende ploeg." Over een eventueel treffen met AC Milan of Internazionale in de halve finales wilde Van Bommel het nog niet hebben: "Dat is een zorg voor later."

Loting kwartfinale
1. Liverpool - Juventus
2. AC Milan - Internazionale
3. Olympique Lyon - PSV
4. Chelsea - Bayern Munchen

De duels zullen worden gespeeld op 5/6 april en 12/13 april

Halve finales
1. Winnaar wedstrijd 4 - Winnaar wedstrijd 1
2. Winnaar wedstrijd 2- Winnaar wedstrijd 3

Finale (25 mei in Istanbul)
Winnaar halve finale wedstrijd 2 - Winnaar halve finale wedstrijd 1Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!