Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John de Jong twee tot drie weken out


30 maart 2005 - De blessure van John de Jong valt enigzins mee. Verwacht werd dat de aanvallende middenvelder lange tijd uit de roulatie zal zijn met een knieblessure nadat hij dinsdag de training van PSV geblesseerd moest verlaten. Nu meldt de website van PSV dat de spelers slechts een klein scheurtje heeft in zijn mediale band van zijn linkerknie. De Jong is zodoende twee tot drie weken uit de roulatie.


Dinsdag was er grote schrik bij de medische staf van PSV. De Jong werd direct na zijn afhaken op de training naar het ziekenhuis gestuurd. De blessure valt dus mee, wel moet De Jong onder meer de twee duels tegen Olympique Lyon in de kwartfinale van de Champions League missen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!