Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mathijsen inzetbaar bij Villarreal - AZ


5 april 2005 - Joris Mathijsen is donderdagavond gewoon inzetbaar in het UEFA Cup treffen tussen AZ en Villarreal. De verdediger van AZ en het Nederlands Elftal kampt al langere tijd met knieklachten en viel gisteren in het comeptitieduel met Feyenoord en bleef in de rust in de kleedkamer geblesseerd achter. Mathijsen is echter gewoon inzetbaar in de kwartfinale tegen Villarreal, zo meldt NOS Teletekst.


AZ speelt donderdagavond in Spanje de eerste wedstrijd. De medische staf van AZ is in ieder geval positief over Mathijsen. De club had besloten een echoscopie te maken om uit te zoeken wat de verdediger mankeert. Mogelijk dat er dindsdag uit voorzorg ook nog een MRI-scan wordt gemaakt. Wanneer Mathijsen pijnvrij is zal Mathijsen zo goed als zeker spelen.

Co Adriaanse twijfelt nog over het inzetten van Mathijsen. De verdediger oogt vermoeid in dit loodzware seizoen. De AZ coach lijkt Mathijsen nu of donderdag te laten spelen tegen Villarreal of anders zondag in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. De wedstrijd in Amsterdam is van groot belang wil AZ de tweede plaats in de Holland Casino Eredivisie vasthouden. Deze geeft recht op kwalificatiewedstrijden voor de Champions League komend jaar.

ĎAZ heeft geen schijn van kans tegen Villarreal'

Het successprookje van AZ in Europa duurt maar voort. Favoriet was AZ niet tegen PAOK, Glasgow Rangers, Auxerre of Shakter Donetsk. Gewonnen werd er dit seizoen wel. Het einde van AZ in Europa lijkt volgens de bookmakers nu toch echt in zicht. De bookmakers zien het somber in voor AZ, Villarreal is duideijk favoriet.
MrBookmaker.com betaalt 1,55 keer de inzet voor een thuiszege van het Villarreal van Riquelme. Een uitzege voor AZ is goed voor 5,5 keer de inzet. Een gelijkspel brengt 3,60 keer de inzet op.
Indien je je via deze link registreert mag je voor 15 euro GRATIS wedden. Indien je 15 euro inzet op bijvoorbeeld winst van AZ en AZ wint niet, dan krijg je je 15 euro terug. Wint AZ wel dan krijg je 82,50 euro! Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker.Registreer je bij MrBookmaker en wed 15 euro GRATIS!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!