Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sporting zonder Pinilla naar Alkmaar


4 mei 2005 - Evenals AZ heeft ook Sporting Lissabon problemen in het halve finale duel van de Amstel Cup. Op dinsdag moest de Chileense aanvaller Mauricio Pinilla geblesseerd afhaken op de traning en is derhalve niet inzetbaar donderdag in de Alkmaarderhout. Pinilla scoorde afgelopen week in Lissabon de 2-1 voor Sporting tegen AZ. Afgelopen weekend nam hij met een hattrick de gehele productie op zich voor Sporting tegen Braga.


Pinilla liep een spierblessure op aan zijn heup. Het is uitgesloten dat hij donderdag in actie zal komen. Ook verdediger Enaharkire en middenvelder Rogerio zullen niet van de partij zijn. Beto keert juist weer terug in het elftal nadat hij geschorst was tegen AZ.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!