Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moens op proef bij Tottenham


1 oktober 2003 - Tottenham Hotspur heeft tegenover het Engelse mediabedrijf Sky Sports de interesse in Oscar Moens bevestigd. De 30 jarige doelman zal vandaag naar Londen reizen voor een proefperiode in de hoop een contract af te dwingen bij de Spurs. Afgelopen week werd het contract tussen Moens en AZ ontbonden, zodoende is de doelman ook transfervrij en extra interessant voor Tottenham.


Ondanks dat Tottenham Hotspur geen manager heeft na het ontslag van Glenn Hoddle heeft men Moens toch uitgenodigd voor een proefperiode. 'Oscar vertrekt vandaag naar Londen. Hij zal een proefperiode hebben bij Tottenham' Aldus de advocaat van Moens, mr. Baars. 'Op dit moment is er geen andere interesse voor Oscar. Door zijn transfervrije status kan hij bij elke club tekenen op elk gewenst moment.' Aldus Baars.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!