Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lokhoff sluit vertrek Babos niet uit


25 juni 2003 - De nieuwe NAC-trainer Ton Lokhoff sluit een vertrek naar Barcelona van zijn doelman Gabor Babos zeker niet uit. "Het was uiteraard het eerste wat door mijn hoofd schoot, toen ik hoorde dat Henk ten Cate daar assistent-trainer wordt" Aldus Lokhoff in BN De Stem.

"Dat ze bij Barcelona een keepersprobleem hebben, is wel duidelijk. Dat hebben ze al jaren. Eigenlijk was Ruud Hesp hun laatste fatsoenlijke doelman. Dat ze een andere doelman halen, staat voor mij dan ook honderd procent vast. Ten Cate zal in dat geval de naam van Babos vast en zeker laten vallen, al denk ik dat die Spanjaarden liever een grote naam halen. In Nederland is Babos een fenomeen, maar in Spanje is hij niet meer dan de tweede doelman van Hongarije." Nogmaals Lokhoff in BN De Stem.

Ook Lokhoff weet dat de Turk Rüstü de eerste kandidaat voor Barcelona is. De doelman van het nationale team was duidelijk een naam in het verkiezingsprogramma van de winnende Laporta. De nieuwe president zal dsu zeker moeten proberen de doelman aan te trekken. Rüstü is een grote naam in het voetbal, Babos is enkel in Nederland bekend zoals Lokhoff al benadrukte. Lokhoff is zich wel al aan oriënteren voor een nieuwe doelman mocht Babos vertrekken.

Lokhoff hoopt trouwens dat zijn relatie met Henk ten Cate voor een samenwerking tussen NAC Breda en Barcelona kan gaan zorgen. "Barça gaat spelers kopen, daar ben ik van overtuigd, want het huidige team is matig. Ze moeten dus gaan bouwen. Als Barcelona een of twee spelers naar Breda stuurt, zodat die hier in de Nederlandse eredivisie kunnen rijpen, dan kunnen we daar allebei beter van worden. Ik ga dat balletje zeker opwerpen." Aldus Lokhoff. Lees het gehele artikel op BN De Stem

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!