Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior en VVV nog zonder puntverlies


19 augustus 2005 - Excelsior heeft de leiding genomen in de Gouden Gids Divisie. Het elftal van Mario Been won vanavond op eigen veld met 3-0 van Emmen. Ook VVV Venlo pakte vandaag de winst en staat dus ook op zes punten. De Limburgers wonnen in Apeldoorn met 2-0 van AGOVV.


Vorig jaar was het nog kommer en kwel bij Excelsior. De Kralingers presteerden vorig seizoen onder John Metgod zeer teleurstellend. Dit seizoen is er een bemoedigende start. Vanavond won men met 3-0 van Emmen. Mourad (eigen doelpunt), Slory en Voskampt waren terug te vinden op het scoreformulier.

VVV Venlo nam vandaag in Apeldoorn al na acht minuten de leiding. Het was Paul Jans die de score opende. Na ruim een half uur spelen kwam AGOVV ook nog eens met tien man te spelen. Doelman Van der Gouw werd van het veld gestuurd met de rode kaart. Het bleef echter lange tijd bij 1-0. Garca bepaalde vlak voor het einde van het duel de 2-0 eindstand.

FC Volendam zorgde vanavond voor de grootste uitslag. Op eigen veld werd Haarlem met 5-0 verslagen. Doelpuntenmakers waren Wijker en El Gaarouiri (strafschop) voor rust en Quasten, Van Zaanen en Chaiat na rust. FC Omniworld beleefde vandaag haar entree in het betaald voetbal. In Eindhoven werd met 2-0 verloren van FC Eindhoven. Van Gils en Demogue scoorden voor de thuisploeg.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!